Ingredienser: 1000-1500 g. torskefilet.
400 g. rejer.
1 porrer
3 løg
5 fed hvidløg
2 pk. Butterdej
2 pk. Pikant smørost
Salt, peber og timian.
Tilberedning: Torsk rengøres for ben, porrer og løg hakkes i tern, løg brunes i olie. Drys lidt mel ud på bordet, butterdej rulles ud i 2 lige store stykker, der efter ligges fisken midt på dejen i en pølse, ovenpå ligges først løg og porrer, efterfuldt af presset hvidløg, rejer, salt, peber og hvidløg.
Til sidst ligges osten overog butterdejen lukkes sammen, og sættes i en forvarmet ovn(180 grader) i ca 45 minutter.
Serveres med ris og hollandaisesauce.
Nyeste kommentarer
28.06 | 12:18
Ja der er ledige pladser, så kontakt Svend Andersen 51515324
28.06 | 10:43
Hej - har I ledige bådpladser ? eller er der venteliste man kan komme på h...
14.03 | 13:18
Hej Camillia .....Der er ikke så mange der har en båd i havnen som ser d...
13.03 | 18:54
Hej.. Vi er en familie på 3 som ønsker en lille båd til at sejle i. Er der no...