Indbagt Torsk

Ingredienser:                  1000-1500 g. torskefilet.

                                                  400 g. rejer.

                                                         1  porrer

                                                         3 løg

                                                         5 fed hvidløg

                                                         2 pk. Butterdej

                                                         2 pk. Pikant smørost

                                                         Salt, peber og timian.

 

Tilberedning:              Torsk rengøres for ben, porrer og løg hakkes i tern, løg brunes i olie.  Drys lidt mel ud på bordet, butterdej  rulles ud i 2 lige store stykker, der efter ligges fisken midt på dejen i en pølse, ovenpå ligges først løg og porrer, efterfuldt af presset hvidløg, rejer, salt, peber og hvidløg.

                              Til sidst ligges osten overog butterdejen lukkes sammen, og sættes i en forvarmet ovn(180 grader) i ca 45 minutter.

 

                              Serveres med ris og hollandaisesauce.

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:18

Ja der er ledige pladser, så kontakt Svend Andersen 51515324

28.06 | 10:43

Hej - har I ledige bådpladser ? eller er der venteliste man kan komme på h...

14.03 | 13:18

Hej Camillia .....Der er ikke så mange der har en båd i havnen som ser d...

13.03 | 18:54

Hej.. Vi er en familie på 3 som ønsker en lille båd til at sejle i. Er der no...