4 rensede portionsrødspætter
Hvedemel
50g AMA Stegning
salt
4 tynde skiver citron
Valnødde/timian top:
100g Bakkedal
2 spsk fint hakkede valnøddekerner
1 lille fed knust hvidløg
1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)
½ spsk citronsaft
½ tsk salt
8 omgange peber fra kværn
FREMGANGSMÅDE
1) Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.
2) Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.
3) Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)
4) Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.
5) Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.
6) Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.
7) Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.
8) Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.
Nyeste kommentarer
28.06 | 12:18
Ja der er ledige pladser, så kontakt Svend Andersen 51515324
28.06 | 10:43
Hej - har I ledige bådpladser ? eller er der venteliste man kan komme på h...
14.03 | 13:18
Hej Camillia .....Der er ikke så mange der har en båd i havnen som ser d...
13.03 | 18:54
Hej.. Vi er en familie på 3 som ønsker en lille båd til at sejle i. Er der no...