Rødspætte med valnødder og timian

INGREDIENSER

4 rensede portionsrødspætter

Hvedemel

50g AMA Stegning

salt

4 tynde skiver citron

Valnødde/timian top:

100g Bakkedal

2 spsk fint hakkede valnøddekerner

1 lille fed knust hvidløg

1 spsk frisk hakket timian (1 tsk tørret)

½ spsk citronsaft

½ tsk salt

8 omgange peber fra kværn

FREMGANGSMÅDE

1)    Bakkedal blandes med valnøddekerner, hvidløg, timian, citronsaft, salt og peber.

2)    Form blandingen til en tyk rulle og pak den ind i alufolie.

3)    Læg den i køleskabet til den er fast (kan også fryses til senere brug)

4)    Vend de skyllede rødspætter i mel og brun dem i AMA Stegning på en pande.

5)    Steg dem 5-7 minutter på hver side. Vend dem kun en gang.

6)    Læg rødspætterne på et varmt fad eller på 4 tallerkener. Læg en citronskive på hver fisk.

7)    Skær valnødde-timinan blandingen i 4 skiver og læg dem på citronskiverne på fisken.

8)    Server fisken med små kogte kartofler og kogte ærter.

Nyeste kommentarer

28.06 | 12:18

Ja der er ledige pladser, så kontakt Svend Andersen 51515324

28.06 | 10:43

Hej - har I ledige bådpladser ? eller er der venteliste man kan komme på h...

14.03 | 13:18

Hej Camillia .....Der er ikke så mange der har en båd i havnen som ser d...

13.03 | 18:54

Hej.. Vi er en familie på 3 som ønsker en lille båd til at sejle i. Er der no...